Ingram Micro Mobility sluit strategisch partnership met Ziggo

Met ingang van 17 november is Ingram Micro Mobility aangesteld als strategisch partner van Ziggo. Ingram Micro Mobility zal het portfolio van Ziggo in de zakelijke markt via haar partners aan gaan bieden. Dit betekent een belangrijke extra schakel in het telecom portfolio van Ingram Micro Mobility, dat hiermee haar resellers in staat stelt een compleet en onafhankelijk communicatie aanbod te leveren.

“Met de toevoeging van Ziggo aan ons portfolio zijn wij nu in staat om onze resellers op een totale manier te voorzien van abonnementen. Ziggo heeft een flexibel, laagdrempelig en compleet aanbod op het gebied van vaste en mobiele telefonie”, zegt Remco Nieuwenhuyse, Sales & Marketing Director van Ingram Micro Mobility. “Dit aanbod sluit naadloos aan bij onze strategie om klanten van onze zakelijke telecom en IT resellers een totaaloplossing aan te bieden.”

Over de samenwerking zegt Tim Wolff, Director  Small & Medium Business van Ziggo: “Ingram Micro is al vele jaren een vertrouwde partner in het Nederlandse ICT landschap. Met deze samenwerking verwacht ik dat partners van Ingram Micro nog beter in staat zijn hun klanten optimaal te bedienen door ook de keuze van supersnelle oplossingen over de kabel aan te kunnen bieden aan klanten.” 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel