Ingram Micro Mobility brengt vast en mobiel bij elkaar door exclusief partnerschap met T-Mobile en CallHosted

Met ingang van 1 september jl. is Ingram Micro Mobility de samenwerking aangegaan met T-Mobile en CallHosted op het gebied van vast-mobiel integratie (fmc). T-Mobile heeft een verregaande samenwerking opgezet met CallHosted omdat CallHosted een prominente speler is op gebied van flexibele communicatie oplossingen tussen vaste en mobiele telefonie. Het optekenen van CallHosted in combinatie met T-Mobile betekent een belangrijke extra schakel in het telecom portfolio van Ingram Micro Mobility, hiermee wordt ingespeeld op de vast-mobiel integratie behoefte van onze klanten en potentiele nieuwe klanten (fmc).

T-Mobile en CallHosted  kiezen voor Ingram Micro omdat ze Ingram Micro een geschikte partner vinden in het landschap van distributeurs in Nederland voor hun Mobiel & Vast Cloud oplossing. De reden hiervoor is hun  uitgebreide netwerk van partners in de markt die kennis hebben met betrekking tot deze producten. Deze partners kunnen het samen met T-Mobile mogelijk maken om te groeien in de concurrerende markt van mobiele telefonie en mobiel en vast cloud als toevoeging op onze mogelijkheden

Brian Stout, B2B Directeur bij T-Mobile: “Onze gezamenlijke business partners kunnen vanaf nu onze vast-mobiel oplossingen aanbieden waarmee ondernemers de voordelen van vaste en mobiele bereikbaarheid krijgen, zonder het gedoe en de kosten van ouderwetse telefooncentrales”. Paul Smissaert, Directeur bij CallHosted: “Ondernemers willen altijd en overal bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. En ook voor medewerkers onderling is goede bereikbaarheid cruciaal. Voorheen waren ondernemers aangewezen op dure telefooncentrales.” “Met de combinatie van T-Mobile en CallHosted zijn wij nu in staat om T-Mobile klanten op een totale manier te voorzien van een vast-mobiel integratie”, zegt Remco Nieuwenhuyse, Sales & Marketing Director van Ingram Micro Mobility. “Deze oplossing sluit naadloos aan bij onze strategie om klanten van onze zakelijke telecom en IT resellers een totaaloplossing aan te bieden. 

Door: persbericht

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel