HI zet 3G abonnementen gratis over naar 4G

Vanaf vandaag zet jongerenprovider Hi de 3G abonnementen om naar het 4G netwerk, zonder de abonnementsprijs aan te passen. Hiermee zijn alle nieuwe generatie Hi abonnementen - abonnementen die Hi aanbiedt sinds 2 september 2013 - voorzien van toegang tot het snelle 4G netwerk. Een vooruitgang in snelheid: de 3G klanten gaan van maximaal 14,4MB/s op 3G naar maximaal 25MB/s op 4G.

Het leven van jongeren bevindt zich veelal online en Hi houdt hun mobiele behoeftes sterk in de gaten. Streamen wordt steeds belangrijker in het mobiele gedrag van jongeren. Hi biedt daarom vanaf vandaag standaard 4G datasnelheid voor klanten die de nieuwe generatie abonnementen van Hi hebben afgesloten of nog gaan afsluiten.

Hi introduceerde in september 2013 haar nieuwe generatie abonnementen waarin de combinatie van 4G en veel data een centrale rol vervult. De jongerenprovider biedt nu ook de klanten die na 1 september 2013 hebben gekozen voor een Hi Start 3G abonnement of Hi SIM only 3G (250 MB of 750 MB) toegang tot het 4G netwerk. Klanten met abonnementen afgesloten voor 2 september 2013 worden niet automatisch van 3G naar 4G overgezet.

Hoe kunnen 3G klanten toegang tot het 4G netwerk activeren? Ten eerste moeten zij in het bezit zijn van een 4G toestel en in gebied zitten waar 4G-dekking is. Daarna volstaat een simpele handeling: het uit- en aanzetten van het toestel zodat de netwerkinstellingen opnieuw worden geladen. De snelheid van de 3G abonnementen wordt hierna maximaal 25MB/s en gemiddeld 10MB/s.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel