Hi verdubbelt aantal MB

Binnenkort naar het buitenland? Goed nieuws voor klanten van Hi, want de Internet EU Bundels Hi zijn (meer dan) verdubbeld:  van 15 naar 50MB (dagbundel), of van 100 naar 200 MB (maandbundel). De prijzen blijven ongewijzigd.

“Onze klanten zijn vaak niet gebonden aan schoolvakanties, ze reizen door het jaar heen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe MB-bundels al vanaf mei beschikbaar zijn”, zegt Kasimir Vermeulen van Hi.  Traditioneel zien telecomproviders vaak in augustus een piek in het datagebruik in het buitenland.

Hi heeft vier vakantie-internetbundels: twee dag en twee maandbundels. Klanten kunnen dus ook in het buitenland voordelig internetten. De bundels worden toegevoegd aan het tegoed van de klant.

Data in het buitenland
Op website van Hi is informatie te vinden over de actuele tarieven per land. Om klanten niet te verrassen met onverwachte kosten is er een kostenlimiet ingesteld van €60,50 bij gebruik van data in het buitenland. Bij het bereiken van dit bedrag, wordt de klant geïnformeerd en wordt data in het buitenland geblokkeerd. Wil de klant verder mobiel internetten in het buitenland dan moet hij of zij dat zelf per sms doorgeven. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel