Geen roamingskosten meer met de Budgetsim

Mobile Service, een grote zakelijke operator die gebruikmaakt van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN, introduceert Budgetsim Europa waarmee roamingkosten in de EU tot het verleden behoren. Voor een vast bedrag per maand kan men onbeperkt bellen en sms’en in heel Europa. 

Roamingkosten zijn voor bedrijven een grote kostenpost. Maar ook een vervelende kostenpost, omdat niet in te schatten valt welke kosten er aan het eind van de maand zijn gemaakt. Mobile Service brengt daar nu verandering in. Op de reeds bestaande Budgetsim-proposities biedt de operator uit Hengelo vanaf heden de module ‘Europa Onbeperkt’. “De reeds bestaande 'Budgetsim Onbeperkt' biedt onbeperkt bellen en sms’en in Nederland voor € 24,95 per maand”, vertelt René Hesselink, directeur van Mobile Service. “Daar bovenop bieden wij nu onbeperkt bellen en sms’en in Europa met Budgetsim EU. Voor € 19,95 per maand extra zijn alle kosten voor bellen en sms’en in Europa inbegrepen. In deze bundel krijgt men er bovendien 500MB data bij voor gebruik in het buitenland. Dit is dus echt voor heel veel bedrijven dé ideale oplossing.”

Voor € 44,90 per maand biedt Mobile Service dus een onbeperkt-bundel voor heel Europa*. Voor bedrijven die echter geen onbeperkt-bundel willen, heeft Mobile Service ook een passende oplossing mét Europa-dekking. René Hesselink: “We bieden daarnaast Budgetsim Basis, een abonnement van € 4,95 per maand waarbij een sms versturen 5 cent kost. Bellen kost 5 cent per minuut met een starttarief van 5 cent. En ook hier kan voor een Europa-bundel gekozen worden. Voor € 19,95 per maand extra krijgt men dan 200 belminuten, 200 sms’jes en 200 MB data die in Europa, dus buiten Nederland, gebruikt kunnen worden.”

Mobile Service biedt zijn diensten aan uitsluitend via het partnerkanaal. Er vindt dus geen rechtstreekse verkoop plaats die concurreert met de eigen dealers.

Over Mobile Service
Sinds 2003 biedt Mobile Service, als zelfstandige en onafhankelijke provider, telefoniediensten op maat voor de zakelijke markt. Naast de dienstverlening en een uitstekend bereik zijn de kosten inzichtelijk en concurrerend. Mobile Service levert heldere, voordelige tariefstructuren en aanvullende diensten die helpen telefonische kosten inzichtelijk en beheersbaar te maken. Mobile Service maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en levert zo de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel