De nieuwe Samsung Galaxy Note Edge helemaal niet exclusief bij T-Mobile

Samsung meldt dat, in tegenstelling tot eerdere berichten, de Galayx Note Edge, helemaal niet exclusief bij T-Mobile verkocht wordt. Zo is deze nieuwe smartphone ook nu al te koop bij Media Markt, Coolblue, Studentmobiel, Phone House en in hun eigen Samsung Shop. Wil je er meteen een abonnement bij dan is het toestel nog wel alleen via T-Mobile te koop. Heeft T-Mobile dan in haar eerdere bericht gelogen? Nee, maar niet alles vertellen is ook een beetje jokken.

Daarnaast is de Galaxy Note Edge ook al volop voor handelaren in het grijze circuit te koop. De grootste grijsimporteur van Nederland, TNWC, kan dit toestel uit voorraad leveren. En vast ook nog voordeliger dan via een officiële distributeur. Kijk zelf wat Samsung over hun Galaxy Edge en haar beschikbaarheid te zeggen heeft:

Vanaf vrijdag is de Galaxy Note Edge verkrijgbaar in Nederland. Deze innovatieve phablet is in combinatie met een contract uitsluitend verkrijgbaar via T-Mobile en wordt daarnaast los aangeboden bij Media Markt, Coolblue, Studentmobiel, de Samsung Experience Stores by Phone House en de Samsung Shop. De Galaxy Note Edge kenmerkt zich door het curved Edge-display, dat je met één duimveeg toegang geeft tot apps, notificaties en andere functies – zelfs met gesloten cover. Zo ben je altijd 100% up-to-date.

“De Galaxy Note staat al sinds het eerste model voor mobiele innovatie”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Het grotere scherm en de S-Pen creëerden een nieuwe productcategorie binnen de smartphonemarkt: de phablet. Dankzij het unieke curved Edge-display zetten we met de Galaxy Note Edge opnieuw een stap voorwaarts.”

Samsung Galaxy Note Edge
De Galaxy Note Edge heeft een 5,6 inch Quad HD (2560x1600) Super AMOLED display, een krachtige 2,7 GHz Quad-Core Processor en 16 megapixel camera met Smart Optical Image Stabilizer. Hiermee voldoet de Note Edge aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers. De Galaxy Note Edge beschikt daarnaast over een stevig en licht metalen frame, waarbij de gebogen hoeken naadloos overlopen in het scherm.

Dankzij slimme functies is de Galaxy Note Edge nog gebruiksvriendelijker. Met Fast Charging laadt de smartphone binnen 30 minuten op van 0 tot 50% van de batterijlading, terwijl de Ultra Power Saving Mode zorgt dat je nooit met een lege smartphone zit. De verbeterde vingerafdrukscanner garandeert veiligheid en privacy en ook de S-Pen is verbeterd. Zo breng je nu nog gemakkelijker informatie samen, die je daarna eenvoudig weer deelt.

Het exclusieve introductieaanbod van T-Mobile en Samsung geeft je 25% korting gedurende de contractperiode van 24 maanden. In plaats van € 69,- betaal je € 51,75 per maand voor een abonnement met 5 GB data en onbeperkt bellen. De Galaxy Note Edge kost €199,95 bij dit abonnement. Voor meer informatie over de exclusieve aanbieding, klik hier. Daarnaast is de Samsung Galaxy Note Edge los verkrijgbaar in de kleur Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van € 849,-. Voor meer informatie, klik hier.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel