Choozze grote winnaar van Telecom Inspirience Awards 2014

 
De vakjury was het er unaniem over eens: het vernieuwende karakter en de vooruitstrevendheid van Choozze moest worden beloond. En hoe? Naast de ’Best Operator Award’ mocht ook de ’Telecom Inspirience Award’ voor meest inspirerende telecompartij in ontvangst worden genomen. Met de twee prijzen werd het innovatieve karakter van Choozze geroemd en bekroond.

Als eerste mobiele aanbieder in Nederland biedt Choozze freemium-bellen aan waarbij klanten gratis gebruik kunnen maken van 100 minuten, 100 MB en 100 smsjes per maand. Daarnaast biedt Choozze voor 35 euro per maand een abonnement waarmee abonnees in heel Europa onbeperkt kunnen bellen, sms’en en internetten. De provider speelt met haar innovatieve producten in op grote discussies binnen de telecombranche en laat een vernieuwende kijk op mobiel bellen zien. 

‘Sinds de lancering van Choozze in augustus 2014 hebben we overweldigend veel positieve reacties gekregen. De waardering van vakgenoten onderstreept dat de telecommarkt rijp is voor een andere kijk op bellen en vernieuwende proposities’, aldus Florian Overkamp, oprichter van Choozze. 

Choozze is het consumentenmerk van de Enschedese telecomprovider SpeakUp. SpeakUp heeft als telecomprovider ruim tien jaar ervaring in de zakelijke markt.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel