CEO T-Mobile Nederland plotseling weg

T-Mobile's Nederlandse CEO Thomas Berlemann verlaat het bedrijf aan het einde van dit jaar. Dit bericht komt vlak nadat T-Mobile opnieuw een enorme winstdaling in het derde kwartaal aankondigde in Nederland, vooral door hoge investeringen. Ondanks de overname van Orange enkele jaren geleden slaagt deze Duitse operator er niet in om echt substantieel te groeien. Berlemann keert terug naar Duitsland en gaat weg bij T-Mobile om buiten het bedrijf aan de slag te gaan.

T-Mobile Nederland investeert enorm. Vorig jaar nog won het bedrijf een groot pakket aan vergunningen voor diverse frequenties na een veiling. Begin van dit jaar is er begonnen aan de uitrol van hun 4G-netwerk. T-Mobile is de enige operator die 4G naadloos integreert in haar huidige abonnementen. Gebruikers stappen gratis over van 3G naar 4G. Is dat wel zo slim?

Zijn de tegenvallende resultaten niet de werkelijke oorzaak van het vertrek van Berlemann? Dat ligt voor de hand en wellicht is de chemie tussen de CEO en het Nederlandse personeel weg. Het hoofdkantoor lijkt in ieder geval het vertrouwen kwijt te zijn en benoemt op korte termijn een opvolger.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel