Ben laat iedereen schitteren in Amsterdam

Tijdens het Amsterdam Light Festival adopteert mobiele telefonie aanbieder Ben het kunstwerk ‘Lux Turba Sensus’. Via Twitter (#benschitterend) en op ben.nl/schitterend kan iedereen mobiel een bijdrage leveren aan deze interactieve projectie op een Amsterdams grachtenpand. Van de ruim 40 deelnemers aan het Amsterdam Light Festival 2014 is Lux Turba Sensus een van de interactieve lichtkunstwerken. Ruim 50 avonden lang wordt Herengracht 295 verlicht door middel van lightmapping met foto’s en berichten die mensen tussen 17:00 en 23:00 uur via hun mobiele telefoon aanleveren, ter plekke of van welke locatie dan ook.

Ben is dit jaar sponsor van het Amsterdam Light Festival. Ben gelooft in contact en communicatie, zodat we elkaar altijd kunnen blijven verrassen en inspireren. Daarom heeft Ben het kunstwerk Lux Turba Sensus geadopteerd en biedt zo iedereen de mogelijkheid om actief deel te nemen aan dit winterse lichtfestival.

Hoe het werkt?

Vanaf 8 december kunnen foto’s en teksten via Twitter worden aangeleverd door #benschitterend in tweets te gebruiken. Je kunt ook een foto of tekst insturen via www.ben.nl/schitterend. De inzendingen worden direct verwerkt in de projectie. Zo wordt iedereen die iets instuurt automatisch onderdeel van het kunstwerk. En na plaatsing ontvangt de inzender een foto van het gebouw met de eigen foto of tekst er op geprojecteerd. De opvallendste, mooiste en grappigste inzendingen verzamelt Ben op www.ben.nl/sociaal en zijn terug te vinden op www.facebook.com/groetenvanBen. Zo kan iedereen, ook als je niet in Amsterdam bent, de ontwikkeling van het kunstwerk volgen.

Thema 2014-2015: A Bright City

De derde editie van het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 27 november tot en met 18 januari in het historische centrum van Amsterdam. Het thema van het festival is dit jaar ‘A Bright City’. De sculpturen, projecties en installaties kunnen vanaf het water worden beleefd met de ‘Water Colors’ vaartour. De wandelroute loopt door de oostelijke binnenstad en heet de ‘Illuminade’.

Hallo, ik ben Ben®

Ik ben een mobiele telefonie aanbieder en maak gebruik van het netwerk van T-mobile. Ik geloof in contact en communicatie met elkaar, zodat we altijd elkaar kunnen blijven verrassen en inspireren. Mijn aanbod is overzichtelijk zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer van mij weten? Kijk op www.ben.nl

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel