Beatsnew.nl verslaat Telfort in prijsvergelijking

Telfort gaat naast de 'een-na-laatste smartphones tegen superscherpe prijzen' nu ook gebruikte telefoons verkopen. Klanten kunnen bij het afsluiten van een sim-only 1  of 2 jaarabonnement ook meteen een ex-lease toestel kopen met 7 dagen 'niet goed geld terug'-garantie. Daarnaast krijg je als consument drie maanden garantie op deze tweedehands toestellen.

Een goed idee van Telfort. Hiermee wordt ook in Nederland eindelijk de markt van zogenaamde gerefurbished toestellen opengebroken. Tot nu toe wordt deze markt gedomineerd door incidentele aanbieders via bijvoorbeeld www.marktplaats.nl en natuurlijk de marktleider op de tweedehandstelefoonmarkt www.beatsnew.nl. Deze site kenmerkt zich door een heldere en simpele gebruikersinterface en scherpe prijzen.

Hoe verhouden nu de Telfort prijzen zich tot die van bijvoorbeeld Beatsnew.nl? Wij vergelijken de prijzen van 14 oktober 2013.

Op alle fronten is Beatsnew.nl goedkoper. Bovendien moet je bij Telfort ook nog minimaal voor 1 jaar een sim-only abonnement afsluiten en dat kost ook geld. Daarnaast is het onhandig als je al een lopend abonnement hebt. De garantietermijn is bij beide aanbieders met drie maanden gelijk. Bij Telfort krijg je zeven dagen bedenktijd en bij Beatsnew.nl zelfs 14 dagen.

Door: de redactie

Er zijn 1 reacties op dit bericht:
Wat een top uitvinding! 2e hands toestellen zonder abonnement joost  |  21:35  |  14-10-2013
Reageren op dit artikel