Baas over eigen bundel: MB

Beeld: Hollandse Hoogte
Beeld: Hollandse Hoogte

KPN en Hi komen binnenkort met een nieuw voordeel voor klanten die op één adres wonen: MB’s delen. Iemand die door z’n bundel heen is, kan MB’s ontvangen van iemand die ze overhoudt. Klanten bij KPN krijgen al enige tijd gratis extra voordelen als zij meerdere producten combineren. Zoals bijvoorbeeld dubbele MB’s, extra tv-zenders en gratis bellen binnen het gezin. Vanaf 3 december komt daar een nieuw voordeel bij: klanten die op hetzelfde adres wonen kunnen voortaan MB’s delen met elkaar.

Flexibel datagebruik

KPN komt hiermee tegemoet aan de wens van veel klanten om flexibeler te zijn in het gebruik van MB’s. Zeker door de populariteit van het bekijken van filmpjes onderweg, is de behoefte aan extra data groter geworden. 

MB’s delen biedt hiervoor een mooie oplossing. Via de MijnKPN of Mijn Hi app kunnen gezinsleden, studenten of vrienden die op één adres wonen, eenvoudig MB’s aan elkaar verzenden. Ieder houdt zijn eigen abonnement met databundel. Zo kan een vader die regelmatig MB’s overhoudt, ze aan zijn zoon geven als die voor het einde van de maand door zijn bundel heen is. Of andersom natuurlijk.

Baas over eigen bundel

KPN heeft bewust voor MB’s delen gekozen en niet voor het ‘op één hoop gooien’ van alle MB’s van klanten op hetzelfde adres. Dat laatste kan immers onderling onenigheid geven over wie hoeveel data mag verbruiken. Bij het delen van MB’s blijft iedereen altijd zelf de baas over zijn of haar eigen MB’s. Maar kun je ze wel op elk moment aan een ander geven.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel