Alleen betalen voor de dagen dat je belt bij Youfone

De Nederlandse MVNO Youfone komt met een nieuw sim-only dagabonnement voor zowel voice, SMS en data. Simpel gezegd: je betaalt alleen voor de dagen dat je echt belt of data gebruikt. Uniek maar pas op bij intensief gebruik  goedkoop.

Voor de eerste seconde dat je belt of een SMS verstuurt wordt  € 1,50 berekend. Vervolgens kan je onbeperkt bellen tot middernacht. Wel alleen in Nederland naar vaste- en mobiele nummer. Als je on-line bent kost dat €2,50 voor de hele dag. Er is een kleine adder onder het gras. Als je in de hele maand voor minder dan € 5 hebt verbruikt word dit toch in rekening gebracht als administratiekosten.

Al met al een leuk alternatief voor mensen die zo nu en dan bellen of data gebruiken. Vooral de data kan heel goed als alternatief of back-up gebruikt worden. Als je de hele maand belt of op internet bent is het geen goedkope service. Youfone is door een heel moeilijke tijd gegaan vooral vlak na de oprichting. Het lijkt dat het bedrijf daar nu definitief overheen is. In het begin maakte Youfone gebruik van T-Mobile tegenwoordig van het KPN netwerk.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel