4G lab KPN winnaar an de Computable Award 2014 voor ICT-infrastructuurleverancie

Op de foto: Mark Boeren (links) en John van Vianen (rechts) van KPN
Op de foto: Mark Boeren (links) en John van Vianen (rechts) van KPN

Volgens het juryrapport voor de nominaties bood KPN ‘als eerste in Nederland het mobiele 4G-netwerk grootschalig aan.’ En hebben we een ‘ambitieus programma voor de uitrol van 4G-dekking in Nederland.’ Het rapport van het ICT-vakblad Computable, vermeldt dat de introductie van het KPN 4G Lab om nieuwe 4G-toepassingen te ontwikkelen, de doorslag gaf om KPN dit voorjaar op de genomineerdenlijst te plaatsen.

Tijdens de uitreiking van de awards gisteravond, werd ook de breedte van het KPN-portfolio – van mobiel netwerk tot cloud-oplossingen – geroemd. Het oordeel van de vakjury bepaalde voor 50 procent de uitslag. De andere helft werd bepaald door de lezers van Computable, die via de website konden stemmen.

Een prijs van onze klanten

Een belangrijk deel van de stemmen komt van de lezers van Computable. Daardoor is het een prijs van onze klanten aan KPN. Het is een waardering voor het werk dat onze medewerkers verrichten voor onze zakelijke klanten. Het laat zien dat we succesvol zijn en voorop lopen met de transitie van telecomprovider naar ICT-leverancier en dat de markt dit herkent. Als ICT-provider met het grootste aantal 4G-klanten en een leidend cloud-portfolio vinden we dat we het aan onze stand verplicht zijn om die voorsprong te behouden.

Binnen deze categorie concurreerden we met grote spelers als BT, Bull, Dell en Huawei

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel