XS4ALL weer de beste alles-in-1 provider

Al bijna twee jaar kiezen consumenten XS4ALL als beste aanbieder voor internet + tv + bellen (triple play), zo blijkt uit de Consumentenbond ProviderMonitor. Met een testscore van een 8.0 staat XS4ALL ook begin 2015 weer op de eerste plaats binnen de ranglijst ‘beste aanbieder’ en bewijst hiermee opnieuw de minste internetstoringen te hebben van alle internetproviders. Naast beste alles-in-1 aanbieder sleepte XS4ALL ook het predicaat ‘Beste uit de test december 2014’ in de wacht voor internet + bellen (dual play) en televisie totaal. Sinds 2009 publiceert de Consumentenbond de ProviderMonitor, een ranking op basis van ervaringen van consumenten met internet-, telefonie- en televisieproviders.

Tevreden klanten door de jaren heen 
XS4ALL internet + tv + bellen komt overall op aspecten als kwaliteit, storingen, service en algemene tevredenheid als beste uit de test. Als het gaat om internetstoringen geeft 92% van de respondenten aan hier geen ervaring mee te hebben het afgelopen half jaar. De ProviderMonitor van de Consumentenbond onderzoekt al jaren de dienstverlening van internetproviders. Al ruim drie jaar mag XS4ALL zich de beste landelijke aanbieder alles-in-1 noemen met een gemiddeld cijfer van 8.1.

Foto

Kwaliteit en service
Alles draait om kwaliteit en service bij XS4ALL. “Wij zijn dan ook blij en trots op deze benoeming. Het laat zien dat de kwaliteit van ons netwerk en onze serviceverlening door onze klanten gezien wordt. We voeren steevast de ranglijst aan als het gaat om tevredenheidsonderzoeken en polls. Zo namen wij afgelopen september ook de award voor het Klantvriendelijkste bedrijf in de categorie Telecom (MarketResponse) in ontvangst. We doen er ook in 2015 alles aan om tevreden klanten te hebben en te houden”, aldus Marco ten Oever, Manager Klantcontact van XS4ALL. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel