Voiceworks voor vierde maal op rij genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

 

Voiceworks, aanbieder van zakelijke mobiele-, telefonie-, UC- en datadiensten, is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Dit is de 15e editie van de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De bekendmaking vindt plaats op 31 oktober 2014 in De Fabrique in Utrecht. De selectie vindt plaats op basis van de omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009-2013). 

Deelnemers aan de Technology Fast50 worden beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Een belangrijk element om in de Fast50-lijst te komen is een toenemende omzetgroei. 

Voiceworks biedt bedrijven en gebruikers controle over hun bereikbaarheid, zowel zakelijk als privé. “De afgelopen jaren hebben wij steeds een sterke groei in onze omzet kunnen realiseren. Dat wij dit jaar voor de vierde keer op rij genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50 geeft aan dat onze technologie het vertrouwen van steeds meer klanten geniet. Daarbij is het ook een groot compliment aan al onze partners,” aldus Koen van Geffen, CEO van Voiceworks.  

Voiceworks dankt de groei aan de voortdurende innovatie van haar productportfolio. Onlangs werden nieuwe producten gelanceerd zoals ‘Contact Connect’ wat CRM- en ERP- integratie biedt voor de zakelijke markt en uitbreiding van verschillende mobiele en bedrijfsbundels. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel