Voiceworks stijgt met 26e plaats opnieuw in ranglijst Deloitte Technology Fast50

 

Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, is met een omzetgroei van 609 procent 26e geworden in de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van de Deloitte Technology Fast50 2014. Het bedrijf laat met deze stijging een unieke groeispurt zien in de vijftienjarige historie van de ranglijst. Daarnaast is Voiceworks de hoogst gerankte telecompartij. 

De snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux zijn geselecteerd op basis van hun omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009-2013). In 2011 won Voiceworks de Fast50, in 2012 eindigde het bedrijf op de elfde plaats, in 2013 eindigde het bedrijf op de 32e plaats en nu is het bedrijf opnieuw gestegen naar de 26e plaats. 

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Dat wij wederom stijgen in de ranglijst, terwijl bedrijven gelang de jaren meestal steeds verder dalen, geeft aan dat wij onszelf weten te overtreffen.’ Nijhuis vervolgt: ‘Deze stijging is te danken aan onze strategie die geënt is op het continu doorvoeren van innovaties en aan de inzet van onze medewerkers en de loyaliteit van onze aangesloten partners. Want niet alleen ons klantenbestand is aan het groeien, ook ons personeel en partnerbestand breidt zich steeds verder uit.’ In 2012 eindigde het bedrijf op de elfde plaats en in 2011 won Voiceworks de Fast50 met 2.768 procent omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

Hoogst gerankte telecompartij
Tevens heeft Voiceworks als telecompartij de hoogste plaats verworven in de ranking onder zijn concullega’s. Dit bewijst dat het bedrijf behoort tot de meest gedegen partijen in de telecomwereld. 

Innovatie
Voiceworks vernieuwt zichzelf steeds weer, waardoor het voorop blijft lopen met zijn technologie die de bereikbaarheid van zakelijke gebruiker verbetert. De laatste voorbeelden hiervan zijn Managed UC en Contact Connect. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel