Philips tv

 

TP Vision is de eerste tv-fabrikant ter wereld die Spotify Connect integreert in smart tv’s. Met Connect kunnen Spotify Premium-gebruikers alle muziek van Spotify afspelen op Philips tv’s met Android, draadloos bediend vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Spotify Connect komt in september beschikbaar op Philips tv’s met AndroidTM

Eenvoudig toegang tot meer dan 20 miljoen tracks 

Met Spotify Connect is het mogelijk om met de telefoon of tablet de muziek op de Philips tv met AndroidTM te bedienen. U kunt met de Spotify-app op uw telefoon of tablet naadloos overschakelen van een hoofdtelefoon naar de tv. Zo kunt u bellen, andere apps op de smartphone gebruiken en zelfs buiten het bereik van het wifi-netwerk komen zonder de muziek op de tv te onderbreken. 

Spotify Connect is geïntegreerd in Philips tv’s met AndroidTM 
Alle Philips tv’s met AndroidTM als besturingssysteem zijn uitgerust met Spotify Connect. Als de smartphone of tablet samen met de tv wordt gebruikt, zijn dezelfde functies beschikbaar die de Spotify Premium-gebruiker al gewend is, inclusief de bladerfunctie, radio en de opgeslagen afspeellijsten en albums in Jouw Muziek, allemaal bediend met de Spotify-app op de telefoon en tablet óf met de afstandsbediening van de Philips tv. Zo kan de gebruiker nóg gemakkelijker genieten van de ruim 20 miljoen nummers die de Spotify-catalogus rijk is. TP Vision biedt de consument een ruime keuze aan Philips tv’s die door AndroidTM worden aangedreven. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel