OZMO trots op FD Gazellen Award

 

NLH-Net B.V. (OZMO cloud telephony) heeft als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland de 31ste plaats bereikt binnen de top honderd van de FD Gazellen Awards. In totaal zijn 331 bedrijven genomineerd voor deze award. De Award uitreiking voor de winnende bedrijven uit Noord-Brabant en Limburg heeft plaatsgevonden op 25 november 2014 en NLH-Net BVOZMO heeft daar een mooie eervolle 7e plaats behaald. Op 1 december 2014 was de landelijke uitreiking van de Awards en daar heeft NLH-Net B.V. / OZMO de 31ste plaats bereikt.

Gijs van der Heijden, CFO/COO bij NLH-Net B.V.: "We zijn erg trots te kunnen mededelen dat we een 31e plaats (van de in totaal 330 landelijk genomineerden) hebben bereikt bij de FD Gazellen Awards. Het is de eerste keer dat we voor deze Award zijn genomineerd. Ik ben erg trots dat we in de afgelopen jaren onze groei hebben kunnen doorzetten. De nominatie voor de FD Gazellen Awards 2014 is een erkenning voor alle inspanningen en motiveert ons om deze stijgende lijn vast te houden. We streven er dan ook naar om volgend jaar wederom een nominatie te ontvangen en de eindscore te verbeteren.”

Over de FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieel Dagblad, creditratingbureau Graydon,  ABN AMRO en MAZARS Accountants en Belastingadviseurs. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2011 – 2013.

Over NLH-Net B.V. 
NLH-NET B.V. te Veghel, is het bedrijf achter OZMO cloud telefonie. Zij is specialist op het gebied van hosted telefonie oplossingen (VoIP; telefonie uit de cloud). Deze diensten worden in de markt gezet via een landelijk partnernetwerk en direct sales. OZMO vervangt de reguliere telefooncentrale en verandert een werkplek (computer en/of smartphone) tot een compleet communicatiesysteem. Standaard biedt OZMO functionaliteiten als bellen, gebeld worden, doorverbinden en wisselgesprekken. Ook zaken als aanwezigheidsinformatie, chatfunctie, conference calls en het delen van documenten zijn mogelijk. Afhankelijk van de gebruikerswens kan de functionaliteit middels CTI (Computer Telefoon Integratie) uitgebreid worden met extra’s zoals ERP/CRM integraties en databasekoppelingen. Zo zorgt OZMO niet alleen voor gebruikersgemak en –plezier, maar ook voor kostenreducties.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel