Nieuwe hype geboren: wel of geen iWatch op 9 september?

Komt Apple nu wel of niet op 9 september met de iWatch? Het leek wel of gisteren het internet ontplofte, omdat John Paczkowski van de site re/code met de mededeling kwam dat Apple ook op die datum een wearable ging introduceren. Iedereen nam het bericht over. Een nieuwe hype was geboren.

Alles lijkt erop te duiden dat Apple op korte termijn inderdaad met een nieuwe iPhone gaat komen. Maar de verwachte release-datum is nog niet officieel bekend gemaakt. Apple is een meester in het creëren van een buzz rondom hun nieuwe productintroducties. Zo ook deze keer.

Wat zegt deze John Paczkowski nu echt? Eigenlijk alleen maar dat Apple naast twee nieuwe iPhones ook met iets ‘van een wearable’ komt, dat gebruikt gaat maken van Apple’s nieuwe health- en homekit. Verder helemaal niets. Geen foto, geen naam, geen enkele verwijzing naar bronnen. Helemaal niets van dit alles. In zijn stukje komt het hele woord iWatch niet voor.

Natuurlijk zijn ook wij erg benieuwd met welke nieuwe producten Apple in september gaat komen. Maar of daar nu al meteen het lang verwachte slimme horloge bijzit, dat is nog onbekend. De komende tijd gaan wij hier vast meer over horen. Wij denken dat op dit moment de kans groter is dat er geen smartwatch komt in september dan wel.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel