Nextel organiseert Alcatel-Lucent Enterprise kennis sessies voor engineers

 
Distributeur Nextel uit Ede gaat de komende maanden met diverse kennissessies en commerciële acties resellers nader kennis laten maken met de zakelijke Enterprise producten van telecom- en netwerkleverancier Alcatel-Lucent Enterprise. Ervaar de innovatieve Alcatel-Lucent Enterprise producten en oplossingen op het gebied van routers en switches met eigen ogen én handen! Alcatel-Lucent Enterprise en Nextel organiseren speciaal voor engineers gratis hands-on workshops, welke gehouden worden bij Alcatel-Lucent Enterprise in Hoofddorp en bij distributeur Nextel in Ede.

Via een netwerk van partners levert Alcatel-Lucent Enterprise oplossingen aan carriers, het bedrijfsleven en de Enterprise markt. Nextel is master distributeur in Nederland voor de producten en oplossingen voor het zakelijke segment, die door de Alcatel-Lucent Enterprise-divisie worden geleverd. Het Enterprise-portfolio omvat onder andere netwerkoplossingen (routers en switches), en producten voor communicatietechnologie.


The Alcatel-Lucent Experience
'De producten en oplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise zijn nog niet bij elke reseller voldoende bekend', zegt Jeff Scipio, verantwoordelijk voor Business Development bij Nextel binnen het Enterprise segment. 'Om de reseller nader te informeren over de producten van Alcatel-Lucent Enterprise, gaan wij starten met kennissessies onder de naam ‘The Alcatel-Lucent Experience'. Doel van deze sessies is om de engineers van de resellers te laten zien hoe eenvoudig het is om Alcatel-Lucent-netwerkapparatuur te configureren. De sessies beginnen met een hapje en een drankje, vervolgens een technische uitleg over de mogelijkheden van de apparatuur, waarna de reseller de kans krijgt om zelf de switches en routers te configureren.'

‘In eerste instantie zal 
Nextel zich richten op de routers en switches van Alcatel-Lucent. Later in het jaar zal gekeken worden met welke Alcatel-Lucent Enterprise producten we deze sessies gaan uitbreiden. Naast de kennissessies zal Nextel ook een aantal promotionele acties opzetten, waarbij resellers Alcatel-Lucent netwerkapparatuur met extra korting kunnen inkopen’, aldus Scipio. De sessies van telkens een halve dag zullen maandelijks worden gehouden tot eind 2015, op elke laatste donderdag of vrijdag van de maand.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel