Nextel gaat BYOD oplossingen Awingu distribueren

 
Nextel BV heeft een overeenkomt als Benelux Value Add distributeur ondertekend met Awingu. De overeenkomst houdt in dat Nextel BV de BYOD oplossing van Awingu distribueert via haar huidige netwerk van Telecom resellers en nieuwe ICT resellers. Jeff Scipio, Business Development Manager bij Nextel BV over de behoefte naar BYOD (Bring Your Own Device) oplossingen; "volgens recente rapporten van onderzoeksbureau Gartner, zal in 2017 circa 50% van de werknemers hun werkgever vragen hun eigen device (laptop, tablet enz.) mee te nemen om deze te gebruiken op de zaak.

Uit hetzelfde onderzoek komt naar voren dat in 2016 circa 38% van de werkgevers zal stoppen met het voorschrijven aan de medewerkers met welk mobile device zij moeten werken. Omdat BYOD niet langer een trend is maar bedrijven nu serieus met BYOD oplossingen bezig zijn, heeft Nextel gekozen voor de BYOD oplossing van Awingu. De Awingu BYOD oplossing is vanaf heden leverbaar via het reseller netwerk van Nextel".

Ed Jans, Algemeen Directeur Nextel BV: “Awingu is net als Aerohive een “challenger”. Het product is een mooie uitbreiding op ons programma omdat het perfect past in onze strategie om onze bestaande en nieuwe resellers een product te bieden waarmee zij een goede positie kunnen veroveren in de huidige convergerende markt”. 

Tom Costers, CCO bij Awingu over de Awingu oplossing: “De succesvolle bedrijven van vandaag weten dat mobiel en flexibel werken sleutelwoorden zijn voor succes. De klassieke IT-kantooromgeving mag daarbij niet in de weg staan; dikwijls is namelijk toegang tot legacy software onontbeerlijk onmogelijk. Onze oplossing biedt toegang tot alle applicaties en bestanden vanaf elk toestel via de browser, onafhankelijk van het Operating System. Bovendien is er geen software-installatie, onderhoud of configuratie van het toestel nodig. Awingu biedt volledige auditing en controle over applicaties en bestanden. Door de samenwerking met Nextel krijgen zowel IT- als Telecom resellers de mogelijkheid om onze oplossing aan te bieden in Nederland! Nextel zal samen met ons ook de nodige training en ondersteuning aanbieden”.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel