Na deal met Arsenal wordt Huawei de nieuwe shirtsponser van Ajax?

De Engelse voetbalclub Arsenal heeft een lucratieve sponsordeal gesloten met Huawei. De Chinese mobiele telefoonmaker wordt Arsenals officiële smartphone-partner. Tijdens de thuiswedstrijden van Arsenal komt het merk Huawei prominent in beeld en ook zullen Arsenal spelers worden ingezet om Huawei te promoten.

De deal loopt tot het seizoen 2015/2016 en gaat Arsenal naar verluidt miljoenen opleveren. Huawei's Engelse baas, Mark Mitchinson, was eerder bij Samsung verantwoordelijk voor hun shirtsponserdeal met Chelsea.

In Nederland gaan er geruchten dat Huawei weleens de nieuwe shirtsponsor van Ajax kan worden. Tot op heden is dit bericht overigens nog niet bevestigd, maar ook niet ontkend.

Huawei ondergaat een ware metamorfose. Onder het vorige Nederlandse management was er geen dubbeltje marketinggeld beschikbaar. Nu is daar verandering in gekomen en de resultaten zijn meteen zichtbaar. Enkele weken geleden stond Huawei al op de derde plek bij GfK en vooral De Kijkshop en BCC doen goede zaken met dit merk. Hiermee heeft de fabrikant definitief een plek veroverd op de Nederlandse markt.

Door: de redactie

Er zijn 1 reacties op dit bericht:
Goed voor Ajax en Huawei, kans voor beide Anoniem  |  15:55  |  18-01-2014
Reageren op dit artikel