Mitel grootste in EMEA

Mitel, wereldwijd specialist in zakelijke communicatie, bereikte in het eerste kwartaal van 2014 het grootste marktaandeel in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De toppositie in verschillende belangrijke Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Zweden en Zwitserland, in combinatie met een sterk eerste kwartaal in Noord-Amerika levert Mitel wereldwijd een derde plek op in de markt voor IP-extensies. In de totale markt voor PBX-extensies bereikt Mitel de vierde plaats. In Nederland wordt de eerste plaats voor de tweede keer op rij behaald.

Deze wereldwijde resultaten van het marktaandeel van Mitel zijn gebaseerd op gegevens*  die MZA, een onafhankelijk Brits onderzoeksbureau, onlangs publiceerde over het eerste kwartaal van 2014. 

"De resultaten van het eerste kwartaal van 2014 laten zien dat Mitel op dit moment het grootste marktaandeel heeft in de totale markt voor PBX / IP-PBX-extensies, in EMEA.", aldus Stephanie Watson, General Manager bij MZA. "In de Noord-Amerikaanse markt, waar IP-extensies het meest geleverd worden, is de positie van Mitel nu ook steviger met een derde plek achter Cisco en Avaya." 

Rich McBee, CEO van Mitel: “De groei van ons marktaandeel in het eerste kwartaal laat zien dat het gehele Mitel-team na de fusie met Aastra, in staat is uitstekende resultaten te behalen. Het belangrijkste is echter dat ons marktleiderschap een directe weergave is van het vertrouwen dat onze partners en klanten hebben in het nieuwe Mitel. Met ons uitgebreide portfolio - zowel op locatie als in de cloud - kunnen we voldoen aan de behoeften van bedrijven van alle groottes."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel