Kim Kardashian wil BlackBerry kopen

Kim Kardashian - bekend van wat ook weer? – heeft een nieuwe missie: het redden van BlackBerry. Zo verklaarde de ster dat zij heel graag BlackBerry zou willen kopen. Goed nieuws voor BlackBerry deze support van Kardashian, want zij is een social media power house. Op Twitter wordt zij gevolgd door maar liefst 24,8 miljoen mensen. Beetje positief nieuws kan nooit kwaad.

Kardashian geeft aan dat zij nog een oude BlackBerry gebruikt en zorgt dat zij altijd drie reserve modellen in haar la heeft liggen voor het geval haar toestel kapot gaat. De toestellen liggen niet meer in de winkel, dus moet zij haar heil zoeken op eBay. Overigens gebruikt zij een iPhone voor  als zij iets op internet wil posten. Daar is de BlackBerry volgens haar dan weer niet zo goed in.

Wellicht moet zij even contact opnemen met John Chen, de CEO van BlackBerry. Hij heeft gisteren immers gemeld dat zijn ‘mission accomplished’ is bij het bedrijf. En inderdaad in vergelijking tot een jaar geleden staat BlackBerry er inderdaad wat beter voor.  Maar er wordt nog steeds iedere dag verlies geleden. Wellicht kan Chen het aanbod van Kardashian in overweging nemen en BlackBerry aan de ster verkopen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel