Kazam en ToughShield gaan als een bedrijf samen verder

De eigenaren van Kazam en ToughShield gaan hun beide bedrijven samenvoegen. Vanaf nu gaat Kazam naast hun eigen smartphones - de Trooper, Thunder en Life  toestellen - ook de ruggedized telefoons en tablets van ToughShield in hun assortiment opnemen en distribueren.

Kazam boekt in hun thuismarkt, de UK, redelijk succes met haar telefoons. ToughShield daarentegen heeft het lastiger. Hun beperkte en voorlopig nog te dure toestellen staan succes nog in de weg. Wellicht is dit een eerste stap om hier verandering in te brengen. In ieder geval komen er op korte termijn twee nieuwe rugged toestellen op de markt, de ToughShield R200 en R750. Telebeeld heeft eerder de R550+ al positief getest.

In ons land worden telefoons van Kazam nog niet verkocht. ToughShield wordt gedistribueerd door Scansource. Scansource is marktleider in de POS- en barcodescannersmarkt en richt zich met ToughShield vooral op de zakelijke markt. Het gat dat Sonim heeft achter gelaten wordt op dit moment vooral ingevuld door CAT, dat verkocht wordt door Ingram Micro.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel