Ingram Micro Mobility wil in 2015 de telecommarkt definitief veroveren

Ingram Micro zet volgend jaar de aanval in om definitief de Europese telecommarkt over te nemen met hun nieuwe one-stop-shopping programma. Doel is dat alle Ingram klanten in 2015 hun volledige telecombehoefte, zoals hardware, software, accessoires en services, simpel via een systeem bij de grootste distributeur kunnen bestellen. Het aloude one-stop-shopping afgestoft en in een nieuw jasje gestoken.

ingram-enterprise-enablement-programme-web

Dit meldt ons Fergal Donovan, afkomstig van Brightpoint, maar nu al enige tijd bij Ingram verantwoordelijk voor de mobility-business unit. Ingram Micro staat volgens hem vooral bekend om de hardware en nu nog veel minder om de additionele services. En dit gaat veranderen

Ingram-feature-mn577-facts-web

Wereldwijd heeft Ingram nu meer dan 200.000 actieve klanten, levert producten en diensten van meer dan 1.400 verschillende fabrikanten en realiseert met haar 21.800 werknemers een omzet van US$ 42,6 miljard. En dan ben je met recht de grootste ICT-distributeur.

Ook Ingram Nederland gaat dit nieuwe programma uitvoeren. Met wel een accent verschil. De verkoop van abonnementen krijgt een prominente positie. Vraag blijft natuurllijk wel, wanneer Samsung eindelijk de distributierechten aan Ingram Micro geeft. Wij denken dat Samsung niet meer om deze gigant heen kan en moet gaan samenwerken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel