Geruchten worden sterker Huawei nieuwe sponsor Ajax

In Frankrijk heeft Huawei een drie jarig sponsorcontact gesloten met de op dit moment beste voetbalclub in het land Paris Saint-Germain. PSG verloor gisteren nipt van Chelsea (2-0) waardoor het is uitgeschakeld in de Europese Champions League. Details van de deal zijn niet bekend gemaakt. 

Het lijkt dat Huawei niet de shirtsponsor wordt want PSG heeft net hiervoor een nieuw contract voor € 200 miljoen met de luchtvaartmaatschappij Emirates afgesloten. Wel wordt Huawei al getoond op de homepage van de officiële website van PSG.

Eerder sloot Huawei in Engeland al een sponsorcontract met Arsenal en recent in Duitsland met Borussia Dortmund. Het Chinese bedrijf spreekt uit dat er op korte termijn meer sponsorovereenkomsten met Europese voetbalclubs worden aangekondigd.

In ons land gaat al een tijdje het gerucht dat Huawei shirtsponsor van Ajax gaat worden. Hun huidige sponsor, Aegon, meldde kort geleden dat het nog zes maanden doorgaat als sponsor van de club uit Amsterdam maar daarna definitief afhaakt. Eerder sloot Huawei al een contract met de Arena in de hoofdstad waar Ajax haar thuiswedstrijden speelt. Wellicht op korte termijn Huawei toch op de borst van Ajax.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel