Ezwim voor derde jaar op rij opgenomen in Main Software 50

 

Ezwim, de Nederlandse wereldwijde leider in Telecom Expense Management (TEM) technologie, is voor het derde jaar op rij opgenomen in de Main Software 50. Omzetgroei, kwaliteit en mate van internationalisatie zijn de belangrijkste criteria voor vermelding op deze lijst. Ezwim heeft zich in 2014 gericht op het ontwikkelingen van marktconforme en innovative producten en diensten. Ezwim rTEM+, GIP en Lean Telecom Management zijn hier goede voorbeelden van. Tevens heeft Ezwim haar footprint in het buitenland verder uitgebreid. Inmiddels wordt de Ezwim applicatie in meer dan 45 landen gebruikt. 

“We zijn trots dat wij wederom in deze lijst zijn opgenomen. Wij hebben goed naar de markt gekeken en geluisterd naar de wensen van onze klanten om blijvende waarde te creeren op het gebied van Telecom Expense Management” zegt Bram Cool, CEO van Ezwim. “Niet alleen onze klanten zijn belangrijk voor ons, ook onze partners. De afgelopen maanden hebben wij met hen gesproken over hun wensen en hoe zij hun werk kunnen verbeteren. Wij blijven producten lanceren die onze partners helpen succesvol te zijn.”

Over Main Software 50
Main Software 50 (http://mainsoftware50.com/) is een jaarlijkse ranking van de meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse software bedrijven. Net als in voorgaande jaren is het doel van de Main Software 50 om meer zichtbaarheid te geven aan de 50 meest succesvolle Nederlandse software bedrijven en om de software sector als geheel een duidelijker profiel te geven.

De ICT industrie is een voor Nederland zeer belangrijke sector met een jaarlijkse omzet van ongeveer EUR 34 miljard (2013: 5.6% BNP), gerealiseerd door 25.000 ondernemingen die werkgelegenheid bieden aan 265.000 mensen (Nederland ICT, 2014). Main Software 50 is een initiatief van Main Capital Partners, een ervaren fondsmanager met een dedicated focus op de software industrie.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel