Ezwim opgenomen in top 10 Beste Werkgevers 2014 van NRC Carrière

 Ezwim, de wereldwijde leider in Telecom Expense Management (TEM) technologie, is opgenomen in de top 10 beste werkgevers van 2014 van NRC Carrière in de categorie Nieuwe Helden. Innovatief vermogen en een stimulerende, kansrijke werkomgeving zijn de belangrijkste criteria voor vermelding op deze lijst.

Maandag heeft het SatisAction/NRC Carrière Beste Werkgever Event 2014 plaatsgevonden. SatisAction voert hiervoor jaarlijks het “NRC Beste Werkgevers Onderzoek” uit. Tijdens dit evenement werden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd en de Beste Werkgever Awards uitgereikt. Voorheen konden alleen organisaties groter dan 75 medewerkers aan dit onderzoek deelnemen, maar dit jaar was er een aparte ranking voor kleinere werkgevers (vanaf 20 medewerkers): De Nieuwe Helden Ranking. Ezwim is hierin opgenomen.

De resultaten van het onderzoek verschijnen op woensdag 10 december in de arbeidsmarkt bijlage van nrc.next.

“We zijn enorm trots dat Ezwim in de lijst voor Nieuwe Helden is opgenomen. Het onderbouwt ons gevoel dat Ezwim echt een bijzonder bedrijf is, met geweldige mensen,” zegt Bram Cool, CEO van Ezwim. “Tevens zijn we een nieuw traject gestart voor de persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Hierdoor krijgen we een beter zicht op ieders kwaliteiten. We zien nu al dat zich dat terugbetaalt in meer plezier, gedrevenheid en commitment op de werkvloer.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel