Distributeur Koning & Hartman wint wederom FD Gazellen Award

 

Technologiebedrijf en distributeur Koning & Hartman is voor de tweede keer op rij winnaar vaneen FD Gazellen Awardin de categorie Grote Ondernemingen. Het bedrijf isuitgegroeid totéén van de grootste technische dienstverleners voor de Telecom, Industrie en Infrastructuur. Gisteren nam Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman, de Gazellen Award in ontvangst.

Koning & Hartman heeft over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van tenminste 20% laten zien en kwam daarmee in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Naast de groei zijn financiële gezondheid en winstgevendheid ook criteria waar bedrijven die meedingen naar een Gazellen Award op worden beoordeeld.

“Niet de grootste maar wel de beste willen zijn...” 
Algemeen Directeur Oswald Coene is zeer tevreden met deze prijs: "In deze uitdagende markt hebben wij de afgelopen jaren niet alleen een sterke groei gerealiseerd, maar is ook de kwaliteit van onze service verbeterd door het hoge kennisniveau van onze mensen. We willen namelijk niet perse de grootste zijn, maar wel de beste.”

De groei van afgelopen jaren is het gevolg van een goede strategie.Koning & Hartman heeft een uniek portfolio van producten en diensten en juist die combinatie maakt onseen aantrekkelijke partner voor veel bedrijven.Daarnaast zijn onze mensen goed opgeleid met de juiste certificeringen en hebben we veel technische en specialistische knowhow in huis. Vooral diensten die zich richten op het onderhoud en (remote) beheer van Telecom en ICT infrastructuur, hebben gezorgd voor een constante groei in omzet en winst, ondanks de krimpende markt van afgelopen jaren.

“Techniek alleen is in mijn ogen niet onderscheidend, maar onze mensen met hun ervaring en enorme vakkennis zijn dat wel. Onze mensen maken het verschil door het slim toepassen van techniek, voor elke klant en in ieder project. Technologie wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven en dat zien we terug in de toenemende vraag naar geautomatiseerde processen,” aldus Coene.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel