BusinessCom Televersal gaat strategische samenwerking aan met ClearVox

Distributeur BusinessCom uit Veghel is een strategische samenwerking aangegaan met ClearVox uit Budel. De samenwerking houdt niet alleen dat BusinessCom dé distributeur gaat worden voor ClearVox maar ook dat de commerciële krachten van ClearVox en BusinessCom gebundeld gaan worden in Veghel.

Rene van Eymeren Sales Manager ClearVox: “Ruim anderhalf jaar zijn we nu met ons systeem hard aan de weg aan het timmeren op de Nederlandse markt en dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen maar door deze samenwerking krijgt het product een positieve impuls”. Ook Pieter van Eldonk, algemeen directeur van BusinessCom ziet de voordelen: “Met ClearVox halen we een vooruitstrevend, stabiel en zeker niet onbelangrijk, een Nederlands product in huis waarmee we op alle gebieden uit de voeten kunnen zowel het traditionele on site tot de managed en hosted varianten aan toe!”

Begin dit jaar nam BusinessCom nog het failliete Televersal en Pridis over. De financiële problemen van Televersal waren zo groot dat het bedrijf in december 2014 haar faillissement moest aanvragen. Door de overname van BusinessCom bleef ongeveer de helft van de 41 arbeidsplaatsen behouden en kon de service en leveringen aan de ruim 700 dealers en resellers van Televersal gegarandeerd worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel