AND gaat kaarten leveren aan track and trace markt

AND heeft begin 2014 de eerste contracten afgesloten binnen de track en trace markt. Het AND Rit en Registratie Platform is ontwikkeld op basis van het AND LBS Platform. De track en trace solutions module bestaat uit een mapping API en een nauwkeurige (reverse) geocoding op basis van de AND kaarten.

AND CEO Hugo van der Linde zegt: “Wij zijn tevreden de eerste klanten aan te sluiten op onze track en trace solutions module welke we hebben ontwikkeld op basis van ons AND LBS Platform. Deze dienst draait inmiddels bij meerdere bedrijven waaronder Transscope. Deze successen zijn in lijn met onze eerder aangekondigde strategische koers om maatwerk oplossingen te leveren en implementeren.”

Transscope Voertuigsystemen uit Dedemsvaart maakt gebruik van de AND locatiedata om de rapportages van goede adresinformatie te voorzien. Henk-Jan Kienhuis, Algemeen Directeur van Transscope: “Wij hebben gekozen voor de samenwerking met AND vanwege de nauwkeurigheid van de data en de persoonlijke samenwerking. De integratie van de adresdata in onze fleetmanagement software is zeer soepel verlopen.”

De mapping API en nauwkeurige (reverse) geocoding oplossing op basis van de AND kaarten biedt afnemers van het AND Rit en Registratie Systeem volledige adresinformatie – compleet met postcode en huisnummer – waardoor de rapportages nog preciezer worden en geheel voldoen aan de eisen van het keurmerk Ritregistratiesystemen.

Over Transscope: Al meer dan 18 jaar is Transscope Voertuigsystemen gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van geavanceerde ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen met de bijbehorende software. Transscope heeft goede klantcontacten en degelijke software en hardware hoog in het vaandel staan.

AND produceert en verkoopt wereldwijd digitale kaarten en locatie-gebaseerde diensten. Het bedrijf richt zich op het toevoegen van locatie-intelligentie met als doel bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van locatie-technologieën en big geo-data.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel