Fabrikanten


‘Huawei wil volgend jaar HarmonyOS naar Europa brengen’

Toegevoegd op: 10-12-2021 7:08:35
De toekomst voor de combinatie Android en Huawei is tegenwoordig niet heel meer rooskleurig, dit door de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. Het merk zet nu vol in op HarmonyOS. Er is nu meer bekend over de komst van het eigen OS naar Europa. HarmonyOS komt naar Europa Als we afgaan op de nieuwste berichten, […] Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Apple geeft 60 euro terug voor accu's die in 2017 zijn vervangen

Toegevoegd op: 24-05-2018 10:20:10
Gebruikers van een Apple iPhone 6 of nieuwer die in 2017 de accu van hun toestel op eigen kosten (buiten de garantie) hebben laten vervangen bij een Apple Store, Apple reparatiecentrum of erkende Apple serviceprovider, kunnen aanspraak maken op een vergoeding van 60 euro. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

‘Huawei werkt sinds 2012 al aan eigen vervanger voor Android’

Toegevoegd op: 01-05-2018 8:52:58
Huawei zou achter de schermen bezig zijn met een eigen alternatief op het Android-besturingssysteem. De smartphonefabrikant zou dit mogelijk kunnen gebruiken door de nieuwe sancties die Amerika oplegt. Huawei met eigen alternatief voor Android? Anonieme bronnen melden aan de South China Morning Post dat er al zo’n zes jaar door Huawei gewerkt wordt aan een […] Het bericht ‘Huawei werkt sinds 2012 al aan eigen vervanger voor Android’ verscheen eerst op DroidApp. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Het Chinese ZTE verliest mogelijk licentie voor gebruik van Android

Toegevoegd op: 18-04-2018 11:12:07
Als we de geruchten mogen geloven dat verliest het Chinese bedrijf ZTE zijn licentie voor het gebruik van Android als besturingssysteem voor zijn smartphones. De fabrikant is streng op de vingers getikt door de Amerikaanse overheid en dat kan vergaande gevolgen hebben. Lees meer en reageer: Het Chinese ZTE verliest mogelijk licentie voor gebruik van Android Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Samsung patenteert smartphone met in totaal drie schermen

Toegevoegd op: 26-03-2018 11:27:42
Dit weekend is er een patent verschenen waarin er een speciale Samsung-smartphone wordt voorgesteld. Het gaat om een mobiele telefoon met in totaal drie schermen, die je kunt uitklappen tot een grote tablet. Of het ooit een product wordt, is helaas niet zeker. Lees meer en reageer: Samsung patenteert smartphone met in totaal drie schermen Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Apple boekt record omzet ondanks daling in iPhone verkopen

Toegevoegd op: 02-02-2018 8:33:48
Apple heeft in het laatste kwartaal van 2017 een record omzet van 88,3 miljard dollar gedraaid. Het nieuwe omzetrecord is vooral te danken aan de Apple iPhone X, die volgens Apple 'de best verkochte iPhone' is. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Samsung krijgt verkoopverbod opgelegd in China

Toegevoegd op: 15-01-2018 8:58:35
Samsung mag 'bepaalde producten' in China niet meer verkopen omdat Samsung volgens de Chinese rechtsspraak inbreuk maakt op twee patenten van Huawei. De patenten hebben te maken met draadloze communicatie, aldus het vonnis. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

‘Apple zal minder telefoons verkopen door goedkopere vervangende batterij’

Toegevoegd op: 05-01-2018 7:24:37
Als we analisten van Barclays mogen geloven, zal Apple in 2018 minder iPhones verkopen dan wellicht verwacht werd. Dat komt niet alleen door de problemen met de batterij, maar ook door de manier waarop het bedrijf daarmee omgaat. Lees meer en reageer: ‘Apple zal minder telefoons verkopen door goedkopere vervangende batterij’ Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Apple en Samsung graven strijdbijl weer op in zes jaar slepende rechtszaak

Toegevoegd op: 24-10-2017 8:31:51
De rechtszaak tussen Apple en Samsung, waarbij Samsung in de Verenigde Staten veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van 1 miljard dollar aan Apple voor het maken van inbreuken op design patenten van Apple, wordt heropend. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Huawei verstevigt nummer drie positie met verkoop 100 miljoen smartphones

Toegevoegd op: 24-10-2017 8:29:31
Huawei heeft dit jaar tot nu toe wereldwijd ruim 20 procent meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Totaal heeft Huawei tot op heden in 2017 zo'n 100 miljoen smartphone verkochts. Daarmee is Huawei goed op weg om haar doelstelling te realiseren in 2018 in verkoopaantallen Apple voorbij te streven. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

’Samsung verdient meer aan iPhone dan Galaxy’

Toegevoegd op: 03-10-2017 8:45:02
Samsung zal meer geld verdienen aan de nieuwe iPhone X van concurrent Apple dan aan zijn eigen Galaxy S8. De Zuid-Koreanen leveren namelijk de schermen en de chips voor de luxe iPhone. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht