Yes telecom

Vanaf 1 augustus zal Lothar Steegstra officieel de functie van algemeen directeur gaan bekleden binnen Yes Telecom. Dat heeft de huidige directeur a.i. Gerd Koops bekendgemaakt middels een bericht aan de business partners van Yes Telecom.

De afgelopen 17 jaar is Steegstra werkzaam geweest bij KPN in de vooral Zakelijke Markt. Na diverse marketing- en salesfuncties was hij als manager verantwoordelijk voor Generiek Account Management, de Business Partner Organisatie (Externe Distributie), Strategische Innovatie en de afgelopen twee en een half jaar voor de nieuwe Business Line Data Services.

Daarnaast zal vanaf 1 juli de functie van Financieel Manager officieel vervuld gaan worden door Maurice Helmes. Maurice bekleedt momenteel de functie van Sr. Business Controller binnen de Zakelijke Markt van KPN. 

Komt met deze benoemingen dan een einde aan een zeer roerige tijd voor Yes? Wie herinnert zich niet dat op de dag na de grote jaarlijkse Yes borrel de toenmalige top van dit door KPN gekochte bedrijf werd vervangen en buiten de deur werd gezet wegens een fraude verdenking? Geruchten gaan dat de oud eigenaren een enorm bedrag per klant hebben gekregen maar dat het werkelijke aantal abonnementen in de praktijk veel lager was. Vandaar dat KPN moest ingrijpen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel