Wacom feel IT

Wacom ondersteunt verdere innovatie van de nieuwe generatie grensverleggende smartphones.

Wacom maakt bekend dat de Samsung GALAXY Note II is uitgerust met het digitale pensensorsysteem van de Wacom ® feel IT technologie. Dit is tot stand gekomen op basis van een samenwerking tussen Wacom en de Mobile Communications Division van Samsung Electronics Company Limited.

In 2011 maakte de GALAXY Note als eerste smartphone gebruik van Wacom’s digitale pensensorsysteem. In navolging van de GALAXY Note 10.1, gelanceerd in augustus 2011, is dit alweer het derde Samsung product dat gebruik maakt van het systeem.

De GALAXY Note II combineert Samsungs notitieapplicatie S Note met Wacom’s S Pen, die wordt ondersteund door de Wacom ® feel IT technologie. De combinatie van deze systemen stelt gebruikers is staat gemakkelijker ideeën te creëren en te uiten.

De Wacom ® feel IT technologie bestaat uit een zeer gevoelige digitale pen, een multi-touch sensor, controller chip en driver software. Hierdoor wordt een natuurlijke en intuïtieve interface-oplossing voor de gebruiker gerealiseerd. Wacom streeft er naar om creatieve digitale communicatie voor een nog bredere gebruikersgroep van mobiele apparaten beschikbaar stellen. Het gebruik van Wacom’s producten in populaire mobiele technologie en de promotie hiervan is een belangrijke stap hiervoor.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel