Voormalige MD BelCompany Paul Vreeburg gaat naar Belsimpel.nl


Belsimpel.nl heeft per 1 oktober Paul Vreeburg aangesteld als strategisch adviseur. Paul Vreeburg heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan in diverse functies binnen de telecom. Na een periode van 4 jaar als algemeen directeur bij BelCompany was hij als directeur retail vanuit de board van Vodafone verantwoordelijk voor de integratie van BelCompany en voor de Vodafone Winkels.  
 
Binnen Vodafone Retail zijn onder zijn leiding de winkels van BelCompany geherpositioneerd. Daarnaast zijn de backoffice- en hoofdkantoorfuncties van beide organisaties samengevoegd en geharmoniseerd. Paul Vreeburg gaat als strategisch adviseur bij Belsimpel.nl de directie de komende jaren voorzien van organisatieadvies op het gebied van strategie, marketing, sales en HR.
 
Paul Vreeburg: “Ik ben heel enthousiast om met Belsimpel te werken aan de volgende groeifase. Belsimpel heeft snel een voorkeurspositie bij de consument opgebouwd en is daardoor de afgelopen jaren hard gegroeid!”
 
Jeroen Elkhuizen: “We zijn erg blij met de komst van Paul als versterking van het team bij Belsimpel.nl. Hij brengt een schat aan kennis en ervaring mee en kan ons helpen om de volgende stap te zetten in onze groei.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel