Telecombinatie Zakelijk en Televersal gaan intensief samenwerken

Telecomdistributeur Telecombinatie Zakelijk en ICT-distributeur en software leverancier Televersal zijn een intensieve samenwerking met elkaar aangegaan. De producten van Televersal zal Telecombinatie Zakelijk aan haar partners gaan aanbieden en Televersal zal het connectiviteitportfolio van Telecombinatie Zakelijk toegankelijk maken voor haar partners. Hiermee zijn de werelden van de Telecom en ICT voor het eerst echt met elkaar verbonden.

Maximale keuzevrijheid en expertise

In een tijd waarin vaste en mobiele telefonie, internet en ICT steeds meer naar elkaar toegroeien, geloven Telecombinatie Zakelijk en Televersal een belangrijke stap te hebben gezet op het gebied van service en ondersteuning voor hun partners. De aangesloten partners kunnen nu immers profiteren van maximale mogelijkheden en keuzevrijheid, maar ook van veel expertise. Zo worden de ICT partners van Televersal commercieel en technisch ondersteund door Telecombinatie Zakelijk en kunnen de Telecombinatie Zakelijk partners bij Televersal terecht voor advies en ondersteuning op hun ICT-producten.


Groot netwerk van partners en resellers

Televersal bedient een groot netwerk van resellers in het MKB- en grootzakelijk segment met hardware voor vaste telefonie, data/wifi netwerken, applicaties en bijbehorende randapparatuur. Telecombinatie Zakelijk heeft een landelijk dekkend netwerk van zakelijke partners in het MKB-segment die de markt bedienen op het gebied van vast, mobiel, vast en mobiel in één, internet en cloud.


Voorbereid op de toekomst

“De partners van Telecombinatie Zakelijk kunnen het volledige productaanbod van Televersal via onze eigen hardware portal gaan inkopen. Na de uitbreiding van ons portfolio met vaste telefonie, is dit een belangrijke en zeer waardevolle vervolgstap voor ons als telecomdistributeur en onze partners.” aldus Herwin van der Kamp, algemeen directeur van Telecombinatie Zakelijk.


Televersal ziet aan de andere kant juist dat veel van hun partners ook behoefte krijgen aan het verkopen van telecomdiensten. Rob Roode, directeur van Televersal is dan ook verheugd over de samenwerking: “Wij zien onze traditionele taak als full service ICT partner verbreden. Voor onze partners is de samenwerking met Telecombinatie Zakelijk een grote kans om hun klanten op een breder vlak te gaan bedienen. Tezamen kunnen wij de gehele telecom en ICT markt in Nederland faciliteren!”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel