Telecom Time 2014 krijgt nieuwe structuur

Euroforum BV en Channel BV slaan, na de succesvolle editie van Telecom Time 2013, de handen ineen voor wat betreft de organisatie van dit jaarlijkse event. De twee organisaties gaan, ieder vanuit hun eigen expertise, een langdurige samenwerking aan met het doel het beursplatform Telecom Time verder te ontwikkelen. De volgende editie van Telecom Time staat op de agenda voor 19 en 20 november 2014 in de Jaarbeurs te Utrecht met als thema: the Future of Connectivity!
De succesformule van de combinatie van Telecom Time, Telecom Xperience en LyncDay als één eventplatform op één locatie en één tijdstip zorgde in november 2013 voor een enorme aanwas van standhouders (meer dan 110) en bezoekers (ruim 3.200 unieke bezoekers). Dit succes deed eventorganisatie Euroforum BV en ICT-uitgever Channel BV besluiten om de samenwerking van 2013 structureel vorm te geven. Op 18 februari j.l. tekenende Johan de Kok, Director Exhibitions namens Euroforum BV en Hans Peter van Tilburg, partner en hoofdredacteur namens Channel BV de overeenkomst hiervoor.
“Ik ben blij dat we deze stap hebben gezet”, zegt Johan de Kok. “Beide organisaties kennen elkaar al vanaf de start van Telecom Time in 2003. Door deze nieuwe samenwerking kunnen we nog grotere stappen zetten. Er liggen enorme kansen voor de ICT-industrie om de boodschap rondom connected people en devices goed over de bühne te brengen. In 2014 zullen we dit op basis van deze gezamenlijke focus nog beter doen.”
Ook HP van Tilburg is zeer enthousiast over de samenwerking: “We hebben in 2013 laten zien waar we gezamenlijk toe in staat zijn. De scope van de telecomindustrie waarin wij als uitgever werken wordt steeds groter en relevanter. Thema’s voor 2014 gaan over de toekomst van connectiviteit, dus slimmer werken en communiceren, waarbij de rode draad mobiliteit is. Wij hebben nu al heel veel zin in de nieuwe editie van 2014 en gaan de komende jaren dit evenement laten groeien en bloeien. We zijn ook heel blij dat onze eventpartners Microsoft Lync en A&C systems zich herkennen in het nieuwe format en committeren aan deze nieuwe opzet. Dat we nu verder kunnen groeien is nu wel zeker!”
Over Telecom Time
Telecom Time is de grootste en meest belangrijke telecombeurs in Nederland. Al meer dan elf jaar is Telecom Time hét platform voor de gehele sector met meer dan 150 exposanten, bijna 3.000 m2 netto vloeroppervlak, 4.000 beursbezoekers, leveranciers en congresdeelnemers. www.telecomtime.nl.

Dit jaar vindt Telecom Time plaats op 19 en 20 november 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel