Samsung lanceert streamingservice Vidzone in Nederland

Samsung lanceert in Nederland VidZone, een vooraanstaande dienst voor het streamen van muziekvideo’s. VidZone is gratis beschikbaar voor Samsung klanten via Galaxy Apps en de Google Play Store.

“VidZone biedt een gemakkelijke dienst voor mensen die on-demand muziekvideo’s willen kijken”, zegt Rick Fens, Senior Content Manager van Samsung Nederland. “Onze klanten kunnen de app vanaf nu gratis downloaden op hun smartphone, tablet en Smart TV.”

De VidZone-app is sinds augustus beschikbaar op Samsung devices in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Sinds de lancering is VidZone al meer dan 100.000 keer gedownload op Samsung devices. Vanaf vandaag is VidZone ook beschikbaar in Nederland.

“Wij zijn blij met de uitbreiding op de Europese markt via Samsungs platform”, zegt Adrian Workman, CEO van VidZone. “Wij werken hard om nog meer muziekfans een volledige catalogus officiële videoclips aan te kunnen bieden in een dynamische en persoonlijke gebruiksomgeving.”

Over de dienst
VidZone biedt meer dan 85.000 muziekvideo’s, waaronder exclusieve video’s, premières, live concerten, meer dan 500 interviews, livesessies en exclusief behind-the-scenes-materiaal. De inhoud is gelokaliseerd met video’s, afspeel- en ranglijsten voor klanten in iedere regio. Muziekliefhebbers vinden een ruim aanbod HD-video’s van ’s werelds grootste artiesten, zoals Katy Perry, Ed Sheeran, Taylor Swift, Coldplay, Eminem, David Guetta en meer.

Gebruikers met een 2014 Samsung Smart TV kunnen bovendien Samsungs multi-screentechnologie gebruiken via VidZone’s mobiele app. Met deze functie kunnen video’s afgespeeld worden op het grote scherm, terwijl de smartphone of tablet als afstandsbediening gebruikt wordt.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel