Samsung is klaar voor Windows 8 en Windows Phone 8 met nieuwe tablets en smartphone

Samsung onthult op IFA 2012 het overkoepelende merk ATIV. Onder dit nieuwe label komen de onderstaande Samsung-devices te vallen die Windows 8 en Windows Phone 8 als besturingssysteem hebben. Met de ATIV Smart PC, ATIV Smart PC Pro, ATIV Tab en de smartphone ATIV S introduceert Samsung een complete lijn Windows 8-devices op IFA. Deze devices zorgen ervoor dat je de komende tijd nog slimmer, productiever en creatiever aan de slag gaat. 

“Samsung is een van de weinige bedrijven die zo’n volledige productlijn met Windows 8-devices kan aanbieden,” zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung. “Wij willen consumenten méér keuze bieden uit producten die op het Windows 8 platform draaien. Wij zijn er trots op dat wij met al onze ATIV-devices het leven makkelijker kunnen maken.”

ATIV Smart PC’s: mobiliteit en maximale productiviteit
De ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro combineren de kracht van een notebook en het mobiele gemak van een tablet. Jij bepaalt welke vorm je wanneer wilt gebruiken. Want met het toetsenbord-docking-systeem schakel je makkelijk tussen tablet (zonder toetsenbord) en notebook (mét toetsenbord). Daarnaast ervaar je de voordelen van het multi-touch screen waarmee je met tien vingers tegelijk werkt. Handig als je bijvoorbeeld afbeeldingen wilt roteren of door pagina’s wilt bladeren. Verder kun je met de geavanceerde S Pen heel nauwkeurig aantekeningen maken in S Note. Het lijkt alsof je gewoon met pen en papier bezig bent, terwijl de mogelijkheden veel uitgebreider zijn. Op de ATIV Smart PC Pro werk je bovendien op het kraakheldere SuperBright Full HD LCD scherm van 11,6 inch.

Ondanks het compacte formaat hebben beide ATIV Smart PC’s diverse poorten, zoals USB 2.0 (Smart PC), USB 3.0 (Smart PC Pro), mHDMI, miniSD en twee extra USB 2.0 poorten op het toetsenbord. Om onderweg altijd van de ATIV Smart PC gebruik te kunnen maken, gaat de batterij tot 13,5 uur mee zonder tussentijds opladen. De krachtigere versie ATIV Smart PC Pro heeft een batterijduur van 8 uur.

De Samsung ATIV Smart PC is vanaf eind oktober in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-, incl. BTW. De Samsung ATIV Smart PC Pro is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1299,-, incl. BTW.

Samsung ATIV Tab: perfect device voor onderweg
Met de Samsungs ATIV Tab (10,1 inch scherm) benut je alle voordelen die Windows 8 met zich meebrengt, terwijl je heel mobiel blijft. De tablet weegt maar 570 gram en is slechts 8,9 millimeter dun. Het is het perfecte device voor on-the-go, want hij kent praktisch géén opstarttijd. Waar je ook bent, voor hoelang dan ook: je pakt eenvoudig je tablet om te werken, te ontspannen of om de verveling tegen te gaan. Op de ATIV Tab staat Microsoft Office Home en Student 2013 al, zodat je tussendoor ook alle dingen kunt doen die je op een PC gewend bent te doen. De 8,200 mAh batterij zorgt er voor dat je het wel even uithoudt. De tablet is bovendien compatible met alle Windows computers en accessoires zoals printers, toetsenborden, projectoren en losse monitoren. Met de ATIV Tab kun je overal uit de voeten.

De Samsung ATIV Tab is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 699,- incl. BTW.

Samsung ATIV S: smartphone met geweldige Windows Phone 8 beleving
De Samsung ATIV S is de nieuwe smartphone die je zowel gebruikt voor werk als ontspanning. De stijlvolle smartphone biedt je alle voordelen van Windows Phone 8. De ATIV S is ongekend krachtig met haar 1,5 GHz dual-core processor. Door de supersnelle HSPA+42 verbindingsmogelijkheid kun je snel over het internet surfen en de meest veeleisende games en werkgerelateerde programma’s gebruiken. Wat je ook wilt zien of doen, het verschijnt allemaal moeiteloos op het 4,8 inch HD Super AMOLED scherm.

De Samsung ATIV S is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs Van € 549,- incl. BTW.

 

Door: persbericht Samsung

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel