ProAssist Nederland B.V. benoemt nieuwe Directeur Sales

Vandaag maakt ProAssist Nederland B.V. bekend dat Sebastiaan d’Anjou per 3 november jl. is benoemd als Directeur Sales en daarmee toetreedt tot de directie van ProAssist. Met deze benoeming zal hij de commercie?le leiding nemen over de Nederlandse vestiging van de ProAssist Group. Sebastiaan d’Anjou is een zeer ervaren ondernemer met een brede achtergrond binnen de ICT & Telecom branche.

Sebastiaan heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende start-ups en grotere organisaties als Detron. Zijn focus heeft hierbij altijd gelegen op business development en innovatie. Tot voor kort was hij CEO van DataExpert.

Gerrit Reinders, oprichter ProAssist, “ProAssist streeft naar continue verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening. Met de aanstelling van Sebastiaan verwachten wij een verbeterslag te bewerkstelligen en met innoverende ideee?n een verschil te blijven maken in de after sales dienstverlening”

Sebastiaan d’Anjou is enthousiast over zijn komst naar ProAssist. “Ik ken ProAssist natuurlijk al lang als toonaangevende service organisatie met een rijke ervaring binnen de after sales wereld. Ik kijk er naar uit om, samen met de medewerkers de klanten te verrassen met vernieuwende concepten en proposities.”

ProAssist
ProAssist is marktleider op het gebied van after sales dienstverlening in Nederland voor o.a. mobiele telecommunicatie apparatuur. Klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week binnen 4 uur gebruik maken van de service van ProAssist. Enkele opdrachtgevers van ProAssist zijn T-Mobile, CCV, Lebara, Jura, Melitta, WMF, ikbenmax.nl. Daarnaast is ProAssist bekend van haar eigen producten zoals; Fleetphone, BelHerstel Business en Cash4Mobile.com.

De ProAssist Group bestaat uit meerdere werkmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in administratieve-, technische- en logistieke service voor hoogwaardige consumenten electronica alsmede claimafhandeling en reparaties voor verzekeringsmaatschappijen van mobiele telefoons en CE producten.
Via haar zuster organisatie Taurus Insurance is ProAssist in staat verzekeringsconcepten aan te bieden voor mobiele telefoons, tablets en laptops.
Daarnaast biedt ProAssist totaal oplossingen voor mobiele telefonie voor MKB en groot zakeljjke klanten. ProAssist verzorgt eveneens de inzameling en verwerking van gebruikte mobiele telefoons en tablets en voldoet hierbij volledig aan de WEEE richtlijnen en is ISO 14001 gecertificeerd. 

Ontwikkeling
Binnen de ProAssist Group wordt voortdurend gewerkt aan verdere ontwikkeling en uitbreiding van After Sales dienstverlening en logistiek zowel nationaal als internationaal.
Momenteel is ProAssist operationeel in Nederland en Duitsland. 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel