Pridis Operator Console SME gecertificeerd voor Unify OpenScape Business

 
Na een intensieve certificeringsprocedure in het Unify-laboratorium in Athene is de Pridis Operator Console SME officieel gecertificeerd voor de Unify OpenScape Business. Hiermee komt er een telefoniste bedienpost beschikbaar voor gebruikers van Unify welke op het hoogste niveau is gecertificeerd. 

Met de Pridis Operator Console krijgen gebruikers toegang tot een geavanceerde bedienpost op de Unify OpenScape Business geïntegreerd met onder andere Exchange en Lync. Het geeft de gebruiker inzage in de agenda van collega’s maar ook presence informatie binnen één applicatie. 

Johan van Oostveen, directeur Pridis, dat een onderdeel is van televersal: “Deze certificering beloont de enorme kennis en ervaring die Pridis de afgelopen jaren heeft opgebouwd in het werken met Unify applicaties. Met name de combinatie van presence informatie uit Unify en Lync in één oogopslag is een veel gevraagde functionaliteit. Al ruim 40.000 bedienposten zijn wereldwijd uitgerust met onze oplossingen. De Pridis Operator Console SME gaan wij via een netwerk van resellers nu aanbieden aan Unify gebruikers in Europa.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel