Phone House introduceert Outlet Zone

Nieuwe telefoon nodig en een geboren koopjesjager? Dan kan je vanaf nu je hart ophalen in de Outlet Zone van Phone House. ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons en ‘Buitenkansjes’ worden voor een fractie van de nieuwprijs aangeboden bij de grootste onafhankelijke telecomretailer van Nederland. Naast de voordelige prijzen, kan de klant vanzelfsprekend rekenen op de vertrouwde service, uitgebreid advies en garantie van Phone House.

Eric-Jan Doorenbosch, Managing Director Phone House Netherlands, zegt: ’We willen dat het voor iedereen in Nederland betaalbaar wordt om een smartphone aan te schaffen. Vanuit dat idee is de Outlet Zone ontstaan. De ‘Zo Goed Als Nieuwe’ en ‘Buitenkansjes’ telefoons bieden ook aan mensen die niet al te veel geld willen uitgeven een ruime keus met onze vertrouwde service èn garantie.’

Zo goed als nieuw
In de Outlet Zone van Phone House zijn zogenaamde ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons verkrijgbaar. Het aanbod loopt uiteen van de iPhone 5S tot de Samsung Galaxy S4 en de LG Optimus L5 II. Deze zijn weliswaar tweedehands, maar volledig nagekeken, schoongemaakt en geüpdate met de laatst mogelijke software. De korting loopt op tot wel 40 procent ten opzichte van de oorspronkelijke nieuwprijs. Bovendien biedt Phone House een jaar garantie op de telefoons en kunnen deze binnen 30 dagen worden geruild.
 

Buitenkansjes

Naast de ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons wordt er ook een deel van de Outlet Zone ingericht met ‘Buitenkansjes’. Dit betreft nieuwe telefoons waarvan bijvoorbeeld de verpakking is beschadigd, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een mooie restpartij. Op de ‘Buitenkansjes’ wordt een gemiddelde korting van 25 procent gegeven. Ook op de ‘Buitenkansjes’ biedt Phone House een jaar garantie op de telefoons en kan er binnen 30 dagen worden geruild.

Outlet Zone winkels
De komende weken worden er tien Phone House winkels omgebouwd. Onder andere winkels in Den Haag, Enschede, Zwolle, Almere en Arnhem worden ingericht met een Outlet Zone. Naast de Outlet Zone zijn er in deze winkels ook de normale Phone House aanbiedingen en de allernieuwste telefoons verkrijgbaar. Ook online worden de Outlet Zone telefoons aangeboden. Vanaf deze week is er op de homepage van Phone House een nieuwe tab toegevoegd genaamd ‘Outlet Zone’. Zo kan men op ieder gewenst moment op iedere locatie van de Outlet Zone van Phone House profiteren: www.phonehouse.nl/outletzone.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel