Paul Vreeburg per 1 april weg bij Vodafone Retail/BelCompany

Per 1 april 2014 wordt Marco Houtman Head of Vodafone Retail en tevens lid van het general management team van Vodafone. Marco’s aanstelling valt samen met een aantal wijzigingen binnen de Vodafone Retail organisatie met als doel de operationele focus te vergroten. Zo verdwijnt een managementlaag waaronder ook de rol van directeur Vodafone Retail. Paul Vreeburg, die deze rol sinds de overname van BelCompany B.V. in 2011 vervult, gaat zich oriënteren op een volgende stap in zijn loopbaan.

Marco Houtman is als Head of Vodafone Winkels momenteel verantwoordelijk voor Vodafone’s eigen winkelformule. Marco is afkomstig uit de BelCompany-organisatie, waar hij directeur verkoop was. Na de overname door Vodafone was Marco in eerste instantie verantwoordelijk voor de BelCompany-winkelformule en later voor de Vodafone Winkelorganisatie.

Paul Vreeburg is Directeur Vodafone Retail sinds de overname van BelCompany, waar hij algemeen directeur was. In de afgelopen jaren heeft Paul de business unit Vodafone Retail opgericht en de winkelformules BelCompany, Telefoonkopen.nl en Vodafone winkels geïntegreerd. Deze transitie is nu voltooid en leverde Vodafone de grootste telecomwinkelorganisatie van Nederland op waarmee het letterlijk dichterbij klanten kwam te staan.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel