Overname 20:20 Mobile door Brightstar deze week afgerond

Alle seinen staan op groen voor de overname door de grote Engelse mobiele telefoondistributeur 20:20 Mobile door Brightstar. De geplande overname hangt al jaren in de lucht maar lijkt nu op heel korte termijn waarheid te gaan worden, aldus verschillende Engelse bronnen.

20:20 Mobile’s Engelse MD, James Browning, gaat deze week nog zijn vertrek aankondigen bij de distributeur. Het schijnt dat hij een baan heeft gevonden bij een investeringsmaatschappij. Na de overname wordt zijn positie overgenomen door Jim Michel. Eerder was Michel al MD bij Brightstar Europe, een joint venture van Tech Data en Brightstar. Na het uitkopen van Brightstar door Tech Data , werkte hij kort bij Tech Data Mobile in Engeland. In april van dit jaar nam hij ontslag om persoonlijke redenen.

Na de overname heeft Europa er een machtige distributeur bij met vestigingen in Engeland, Scandinavië, Spanje, Portugal en Hongarije. Wellicht wordt op korte termijn ook weer in ons land een kantoor geopend. Het oude 20:20 was namelijk in Nederland redelijk succesvol en dat smaakt naar meer.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel