Optie1 neemt 11 winkels One Mobility/GSMSHOP over

Per 1 april neemt telecomretailer Optie1 11 winkels over van franchiseketen One Mobility/GSMSHOP. Daarmee groeit Optie1 tot één van de grootste onafhankelijke telecomretailers van Nederland. De overgenomen winkels gaan onder Optie1 hun dienstverlening nog verder uitbreiden. De overige 25 winkels van One Mobility/GSMSHOP zullen zich verder gaan focussen op specifieke doelgroepen.

Vestigingen

De overgenomen winkels bevinden zich onder meer in de regio's Amsterdam, Rotterdam en Enschede. Hiermee is de landelijke spreiding van Optie1 vestigingen nog beter gewaarborgd. De winkels van Optie1 zijn veelal gevestigd buiten de grote winkelgebieden en in deelgemeentes van de grote steden. En zijn daarmee aanvullend op de winkels van telecom operators.

Groei

Financieel directeur Lennard de Ronde: “Wij zijn erg blij met de uitbreiding van Optie1 met deze winkels. Wij verwachten dat dit ons een solide basis geeft voor verdere uitbreiding. Het is bijzonder dat Optie1 blijft groeien in deze tijd, met een moeilijke economie en in een markt die gedomineerd wordt door winkels van telecom operators.”

Formule

De formule van Optie is gebaseerd op service en onafhankelijk advies. Lennard de Ronde: “Wij merken dat mensen door de komst van geavanceerde smartphones, app’s en Alles-in-1 oplossingen een steeds sterkere behoefte hebben aan deskundig advies en uitleg. Net als onze huidige winkels, zijn ook de franchise- ondernemers van de nieuwe winkels échte 'local hero's' die precies weten wat er in hun regio gebeurt en waar hun klanten behoefte aan hebben.”

Compleet aanbod

Optie1 biedt een zeer compleet aanbod in mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, energie, accessoires en een eigen service- & reparatiedienst.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel