Optie 1 is de snelst groeiende telecomretailer in Nederland en gaat 50 nieuwe vestigingen openen

Optie1 Optie1
Optie1 zoekt 50 franchise ondernemers
Optie1 is de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. En onze ambitie is groot. We gaan nog 50 nieuwe vestigingen openen, vooral in kleinere gemeentes en deelgemeentes van de grote steden. Iets voor u? Wordt u één van onze nieuwe franchise ondernemers?

Service en slim assortiment
Optie1 is een moderne telecomretailer met nu al 75 winkels. Telecom, internet, televisie, energie: we bieden het allemaal in eigen winkels en via franchise vestigingen. En ook in de volgende 50 winkels zal persoonlijk advies en perfecte service altijd centraal staan.

Volop support voor enthousiaste ondernemers
De oprichters van Optie1 waren eerder al verantwoordelijk voor het succes van BelCompany en t for telecom. Nu groeit ook de naamsbekendheid van Optie1. Als franchise ondernemer profiteert u van onze jarenlange retailervaring: wij bieden training voor u en uw team, persoonlijke begeleiding en coaching. En natuurlijk volop commerciële en serviceondersteuning.?

Wij zijn op zoek naar u
Het ideale profiel? U bent - of wordt - een enthousiaste expert in telecom met feeling voor commercie. En of u nu voor uw klanten bezig bent of samenwerkt met de winkeliersvereniging: u weet wat u beweegt. U bent een ondernemer in hart en nieren.

Vraag informatie aan
Franchise ondernemer worden bij de snelst groeiende telecomretailer van Nederland? Bel ons Service & Support Center via 010 - 261 00 00 of mail naar info@optie1.nl. Of ga naar franchise.optie1.nl

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel