Nooit meer iets kwijt met de HipKey

Een mooi hebbedingetje uit Denemarken is geland op het bureau van Telebeeld. De HipKey. Deze slimme sleutelhanger,  met slechts een doorsnede van net een halve centimeter, helpt de gebruiker in haar strijd tegen verlies en diefstal van kostbare producten.

De HipKey kan je het beste vergelijke met een klein zendertje dat je via Bluetooth aan je Apple iPhone of iPad koppelt. En hierdoor krijgt de HipKey eigenlijk vijf verschillende functies

Stuk voor stuk bedienbaar via de vijf verschillende gratis iOS apps. Wij denken dat vooral de Alarm mode en Child mode prima toepassingen zijn. Wel moet je als je meer zaken wilt beveiligen meer HipKeys open en die vervolgens weer aan verschillende iPhones of iPad koppelen. Wellicht moeten de Denen hier nog iets slims voor vinden. Ga je op reis of een dagje met je kinderen naar de speeltuin dan is de HipKey een aanrader.

Volgens de fabrikant komt er nog dit jaar een Android versie uit. Even wat technische specificaties:

  • Bereik tot 50 meter via Bluetooth (4,0)
  • Geluidssterkte alarm maar liefst 90dB
  • Oplaadbaar via de meegeleverde microUSB  kabaal
  • Batterij gaat 2 – 4 weken mee
  • 50 mm breed en slechts 22 gram

De HipKey is in Nederland voor consumenten op www.slimmeproducten.eu te koop. De importeur is Concinnity (www.concinnity.eu). O ja de adviesverkoopprijs is € 84,90. En dat is net wat aan de hoge kant.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel