Nieuwe Wi-Fi booster verbetert Wi-Fi-signaal voor mobiele apparatuur thuis

NETGEAR introduceert de Wi-Fi Booster voor mobiele apparatuur (WN1000RP). Deze compacte booster vergroot de Wi-Fi-dekking voor mobiele thuisapparatuur door het bestaande Wi-Fi-signaal uit te breiden en te versterken. Het gebruiksgemak van tablets, smartphones en e-readers wordt hierdoor vergroot.

Consumenten stellen meer dan ooit tevoren hoge eisen aan een goede Wi-Fi-verbinding thuis voor het browsen op internet, het streamen van films en het spelen van online games op tablets en smartphones. De NETGEAR Wi-Fi-booster voor mobiele apparatuur verbetert het bestaande Wi-Fi-signaal door het gehele huis en zelfs buiten, op het balkon of in de tuin. Gebruikers zijn hierdoor vrij om zich in en om het huis te bewegen terwijl ze content streamen op alle mogelijke mobiele apparatuur.

Daarbovenop reduceert de NETGEAR Wi-Fi-booster het risico van onvoorzien hoge kosten omdat er eenvoudige toegang is tot het Wi-Fi-thuisnetwerk en er minder gebruik wordt gemaakt van het mobiele netwerk van de provider. Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van de tabletgebruikers bij voorkeur Wi-Fi gebruikt in plaats van het netwerk van providers om thuis online te gaan*. De NETGEAR Wi-Fi-booster voor mobiele apparaten stelt gebruikers in staat om zoveel gebruik te maken van internet als ze willen, zonder rekening te hoeven houden met restricties vanuit de provider.

De Wi-Fi-booster herhaalt een 2.4GHz Wi-Fi-signaal van bestaande routers en gateways en geeft zo het bereik en de Wi-Fi-prestatie een boost. De booster is een klein apparaatje dat eenvoudig te installeren is met een mobielvriendelijke op browser-gebaseerde opstart en real-time LED-indicatoren die aangeven waar de booster het beste geplaatst kan worden. Met als doel om zeker te zijn van de beste Wi-Fi-dekking. Door NETGEAR’s Push ‘n’ Connect (WPS) optie, krijgt de Wi-Fi-booster snel verbinding nadat deze is ingeplugd in een stopcontact en voorziet direct in een veilige verbinding met elk Wi-Fi-netwerk.

“De hedendaagse consument wil zo goed mogelijk verbonden zijn met het internet, inclusief de mogelijkheid tot online entertainment op met Wi-Fi verbonden mobiele apparaten door het hele huis heen,” zegt Igor te Spenke, Retail Account Managers NETGEAR Benelux. “De NETGEAR Wi-Fi Booster voor mobiele apparatuur maakt dit mogelijk door de Wi-Fi dekking op en om het huis aanzienlijk te vergroten. Dit maakt de Booster uitermate gescht voor de roaming van iPads, iPhones, Android tablets, e-readers, smartphones en andere mobiele apparatuur.”

Prijs en beschikbaarheid
The NETGEAR Wi-Fi Booster voor mobiele apparatuur is te verkrijgen bij de bekende verkooppunten vanaf4 september 2012 voor 49 euro.

Door:Persbericht NETGEAR 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel