Newsflash

Wij weten allemaal dat Dr. Dre headphones niet echt bekend staan om hun kwaliteit. Begint daarom de uitverkoop van Beats Electronics dit jaar extra vroeg in Amerika?

BlackBerry komt met eigen mobile device management software. In 2017 moet 50% van de werknemers zelf hun mobiele toestel meenemen en ook zakelijk gebruiken, aldus onderzoek van Gartner. Het beheer van deze BYOD-toestellen gaat daarom een hoge vlucht nemen. BlackBerry gaat zich meer richten op services, vandaar hun nieuw 'cloud based mobility management'-software. Deze app gaat draaien op BB10, iOS en Android en staat eenvoudig beheer van toestellen toe.

Apple’s concurrent van Spotify komt voorlopig niet naar Nederland. Eerst wordt de dienst verder uitgerold in Engelssprekende landen zoals Canada, Engeland en Australië en wellicht Scandinavië in begin 2014.

Telebeeld bracht het nieuws al eerder over Samsung’s een nieuwe flip-phone, de Golden. Nu lijkt daar een nieuw toestel bij te komen. Het unieke aan deze nieuwe smartphone is de camera van maar liefst 13 MP aan de achterkant van het toestel. Het scherm, 3,67” met een resolutie van 800 * 480, is gelijk aan die van de Golden. Ook dit toestel komt alleen in China op de markt.

Lenovo en HTC lijken met elkaar in gesprek te zijn over een mogelijke overname. HTC maakt een moeilijke tijd door en heeft recent haar aandeel in Beats Electronics al verkocht. Ook is net het eerste verlies ooit bekend gemaakt. Lenovo doet het juist steeds beter. Markleider in China en bijzonder winstgevend. HTC lijkt dus een gemakkelijke prooi voor Lenovo.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel